Hirdetés

Daredevil 2. évad - Egy másik Defender is megjelenik

|

Hirdetés

A Daredevil második évadáról sokat még nem lehet mondani, de előzetest azért már kaptunk hozzá, bár premier dátum még nincs, de miután lement a Jessica Jones (pénteken!) már teljesen erre fognak koncentrálni. A terv szerint fél évente jönnének ki a sorozatok, viszont a korábbi megegyezésben nem szerepeltek második évadok, így lehet az egész borulni fog, és Daredevil hamarabb visszatér, mint gondolnánk. (Erre utalhat amúgy a korai forgatási időpont is.) Matt Murdock mindenképp kap legalább egy érdekes társat (ellenfelet?) Megtorló személyében (és jön Elektra is), de úgy néz ki nem ő lesz az egyetlen vendég. A Twitterre kidobott legfrissebb videó alapján Luke Cage is fel fog tűnni. Ráadásul úgy, hogy "ellopja" Foggy kedvenc pöcegödrét (Josies), ahol eddig ingyen (na jó, nem mindig) ihatott.

Luke Cage meglepően erős felvezetést kap a többiektől, hisz a Jessica Jones több részében is helyet kap. Persze az is lehet, hogy ez csak egyfajta marketing fogás, de azért csak jó lenne, ha többet közösködnének, nem? Elvégre valahogy csak meg kell ismerniük egymást.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.