Hirdetés

Daredevil 2. évad - Első képeken Megtorló

|

Hirdetés

A Daredevil 2. szezonja jövő tavasszal jön a Netflixre. Azt már tudjuk, hogy a Daredevil vs. Punisher képregények adják majd az alapot. Matt Murdock és Frank Castle viszonya nem volt épp felhőtlen a képregényekben. Castle igazi utcai gyilkos, mindenáron meg akarja állítani a bűnözőket. Murdockkal ellentétben nem okoz neki gondot a gyilkolás, ez pedig feszültséget okoz kettejük között, viszont a nagyobb gonosz ellen végül összefognak. Még mindig nem lehet tudni, hogy pontosan miről fog szólni a történet, de a pletykák szerint Bullseye lesz a főgonosz, illetve már kiválasztották Elektrát is. Nagyban zajlik a Daredevil 2. évadának forgatása New Yorkban, amik remek lehetőséget biztosítanak a lesifotósoknak képeket lőni a szereplőkről. Charlie Coxot (Daredevil) és Elden Hensont (Foggy Nelson) már láthattuk, most itt vannak az első képek Jon Bernthalról (The Walking Dead) az új Megtorlóról. [gallery size="medium" ids="56717,56718,56719,56720,56721"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.