Hirdetés

Daredevil 2. évad - Így készül Joe Bernthal a Megtorló szerepére

|

Hirdetés

2016-ban jön a Daredevil második évada és fontos szerepet szánnak benne Megtorlónak is (nagyon úgy tűnik, hogy a Fenegyerek következő nagy ellenfele lesz), akit a The Walking Dead sorozatból és a Haragból ismert színész, Joe Bernthal alakít majd és már nagyon készül a forgatásra. Bernthal a közösségi média segítségével megosztott néhány fotót arról, hogyan készül a Netflixes Daredevil 2. szezonjára, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy falja a Megtorlós képregényeket. Az alábbi képen a "Punisher: War Zone - The Resurrection of Ma Gnucci" című füzet borítóját mutatja és azt kommentálta hozzá, hogy "The truth", vagyis "Az igazság". Garth Ennis és Steve Dillon legendás sztoriszálában, a Welcome Back, Frank-ben a Megtorló összetűzésbe keveredik a Gnucci-családdal, amelynek az lett a vége, hogy Ma Gnucci-t behajította az állatkertben néhány vadállat közé. Bár Ma túlélte a mutatványt, végtagok nélkül maradt. A The Resurrection of Ma Gnucci-ben ennek a történetnek a folytatását ismerhetjük meg.

CIw7J1hXAAAbhOx
Az alábbi képen két különböző korszakból származó Megtorló képregény látható Bernthal kezében a Hypno Comics jóvoltából: az egyik egy újabb, a "Punisher MAX" széria (Kingpin és Bullseye is szerepel bennük), míg a másik, a "The Punisher: Circle of Blood" egészen 1986-ig vezet minket vissza az időben. Utóbbiban Frank Castle kiszabadulva a börtönből bandaháborút indít és a törvény mindkét oldalán harcol, de a leghalálosabb ellensége mégsem egy földi ellenfél, hanem az összeesküvés lehet.
Vajon ezeket azért tanulmányozza és azért kürtöli világgá a színész, mert láthatjuk őket a Daredevil 2. évadában megjelenni valamilyen formában vagy csupán megpróbálja minél több Megtorló képregényen átrágni magát, hogy közelebb kerüljön a karakterhez?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.