Hirdetés

Daredevil 2. évad - Íme az első fotók a forgatásról

|

Hirdetés

A Marvel megkezdte a Netflixes Daredevil széria második évadának forgatását New Yorkban, "Ringside" kódnév alatt, viszont az újságírókat így sem tudták átrázni és egy Shelly Kay névre hallgató helyi fotósnak sikerült megörökítenie a munkálatokat. A fényképeken Matt Murdock (Charlie Cox) látható, amint ügyvéd partnere, Foggy Nelson (Elden Henson) mellett sétál Manhattan utcáin. Természetesen jelen pillanatban fogalmunk sincs, hogy mi történik ezekben a jelenetekben, de legalább szemügyre vehetjük a Daredevil 2. szezonjának forgatását és megbizonyosodhatunk róla, hogy valóban folyamatban van a dolog. [gallery columns="5" ids="55521,55522,55523,55524,55525"]   Egyelőre nem ismert, hogy a korábbi évad szereplői közül ki tér vissza a főszereplőn kívül és ki nem, viszont Rosario Dawson biztosan visszatér, Jon Bernthal pedig Megorlóként bizonyíthat majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.