Hirdetés

Daredevil 2. évad - Matt Murdocknak meg kell tanulnia csapatban dolgozni

|

Hirdetés

A Daredevil volt akkora siker, hogy berendelje a Netflix a második évadot, akárcsak félévvel később a Jessica Jones esetében. Senki nem számított rá igazán, mert eredetileg egy év alatt, még 2015-ben, akarták lepörgetni az egészet (az összes önálló szériát és a közös kalandot), de rájöttek, hogy ilyen gyorsan nem tudnak dolgozni, cserébe most azzal a dilemmával kell szembesülniük, hogy a színészeknek nem lesz idejük a The Defenders minisorozatra, főleg ha Luke Cage és Iron Fist is akkora siker lesz, és nagy valószínűséggel az lesz, mert a Marvel iránti rajongás töretlennek tűnik. Charlie Cox a második szezon okán rengeteg interjút osztogat, és nem csak Matt Murdockról, de a The Defendersről is kérdezgették:

A második évad eseményei végül felkészítik arra, ami jön, vagyis a The Defendersre? Szerintem elég valószínű, de nem hiszem, hogy ezzel tisztában lenne [Murdock]. Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán el tud képzelni egy ilyen lehetőséget. Mattnek elég trükkös bárkinek is megengednie, hogy segítsen. Lehetetlennek tartja, hogy segítséget kérjen, rengeteg ok miatt. Az egyik az, hogy nem akarja veszélybe sodorni a szeretteit, de másik részről azért, mert arrogáns. Magabiztos és van hite, néha azt hiszi ő legyőzhetetlen, ami nem így van. Nagyon makacs tud lenni néha és becsapja önmagát. Az egyik lecke, amit idén meg fog tanulni, az az lesz, hogy szüksége van másokra, a segítségükre, mint mindannyiuknak. Remélhetőleg ez felkészíti mentálisan arra, ami rá vár. Nem tudom, hogy milyen lesz a The Defenders dinamikája, de ha második évadban összejön egy csapat, akkor lesz alkalma megtanulni a leckéket, amire szüksége lesz.
A The Defenders nem lesz 13 részes, csak nyolc, és 2017-ben számíthatunk rá. Ha minden igaz valamikor a hajnali órákban került fel a Netflixre a Daredevil 2. évada.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.