Hirdetés

Daredevil 2. évad - Új főgonosz érkezhet?

|

Hirdetés

Javában zajlik a Netflix nagysikerű sorozatának, a Daredevil 2. évadának forgatása, melyben több új karakter lesz látható. Először Jon Bernthal csatlakozott a stábhoz, aki az ikonikus karaktert, a Megtorlót fogja eljátszani, majd érkezett a fedélzetre Elodie Yung, aki Elektra bőrébe fog bújni, de nagyon úgy tűnik, hogy nem ők lesznek az egyetlen új karakterek a folytatásban. Az első évadban Melvin Potter (Matt Gerald) tervezte meg az ikonikus vörös színű ruháját Matt Murdocknak (Charlie Cox), melyet az évad utolsó részében ölt magára. A Netflix nemrég a Twitteren osztott meg egy képet, melyen egy körfűrész látható, rajta egy MP monogram és Daredevil ruhájának a tervei, a kép alatt pedig egy dialógus látható:

„I gotta be good. So I make things. Im good at making things."
Vagyis:
„Jónak kell lennem.  Ezért készítek dolgokat. Jó vagyok a dolgok elkészítésében.”
Ez a pár utalás mind-mind arra enged következtetni, hogy Potter követi majd a képregénybeli útját, és átalakul a gonosz Gladiátorrá. https://twitter.com/Daredevil/status/624398898065485825/photo/1 Ugyan már az első évadban is kaptunk erre egy utalást (a "Path of the Righteous" című epizódban, mikor is Melvin egy körfűrészt hajít Matt Murdock fele), ezt még sem a Marvel, sem a Netflix nem erősítette meg hivatalosan, de megvan rá az esély, hogy megtörténik. Hamarosan kiderül. A Daredevil 2. szezonja valamikor 2016-ban érkezik a képernyőkre. Ti örülnétek, ha Gladiátor is feltűnne a sorozatban?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.