Hirdetés

Daredevil - A jogok visszaszálltak a Marvelre

|

Még augusztusban jelentettük, hogy rezeg a léc a 20th Century Fox alatt, hiszen ha rövid időn belül nem lát hozzá a Daredevil mozihoz, akkor a jogok felett újra a Marvel fog rendelkezni. Megtörtént...

Hirdetés

Bár már korábban tudtuk, csak a nyár végén kristályosodott ki igazán, hogy ha a Fox nem ütemezi be időben a Daredevil reboot előkészületeit október tízig, akkor a jogok visszaszállnak a Marvelre és csak pisloghatnak, mint béka a levesben. A Fox megpróbálta a feldolhozást elindítani azzal, hogy felbérelte David Slade (A sötétség 30 napja) rendezőt, ám végül az úriember kiesett a képből. Majd jött Joe Carnahan (A szupercsapat, Fehér pokol), aki felajánlotta szolgálatait, amire vevő is lett volna a stúdió, azonban elkéstek a lehetőséggel, már túl késő volt bármihez is. A Marvel nagyvonalúan tett egy ajánlatot a Fox számára, miszerint, ha Galactus jogát átadják nekik, akkor meghosszabbítják a Daredevil jogok birtoklásának idejét, azonban a Fox visszautasította a dolgot és hagyta a fenébe a projektet, inkább a Fantasztikus Négyes rebootra koncentrál ezentúl. Október tizedike elmúlt, a Marvelé lett tehát újra a Daredevil jogok, így visszatértek hozzájuk olyan karakterek, mint Daredevil, Elektra, Bullseye, Purple Man és The Hand. Nincsenek információink róla, hogy a Marvel mit tervez velük, de annyi bizonyos, hogy Joe Carnahan nekik is felajánlotta már a szolgálatait. Maradjatok velünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.