Hirdetés

Daredevil a Polgárháborúban?

|

Hirdetés

A Bosszúállók: Ultron kora premierje már itt van a nyakunkon és a rajongók figyelme egyre inkább a következő nagy Marvel projektre irányul, hiszen az Amerika Kapitány: Polgárháborúban amellett, hogy a szuperhőscsapat két emblematikus tagja csap össze, ott debütálhat majd Pókember is. Most viszont megindultak az újabb találgatások, amiket egyelőre nem szabad készpénznek venni, de logikusan végig gondolva célszerű minél több hőst csatasorba állítani egy ilyen nagy horderejű történet feldolgozásakor. A Netflix jövőhéten startoló sorozatának, a Daredevilnek a címszereplőjét, Charlie Cox-ot faggatták arról, hogy benne lesz-e a filmben, de a színész csak ennyit válaszolt:

Természetesen olvastam a Polgárháborút, amiben maga Daredevil is feltűnik. Tudom, hogy most viszik filmre, de egyelőre sajnos nem kaptam meghívást a partira. Pedig jó lenne együtt lógni a srácokkal.
Természetesen még semmi sincs kőbe vésve, hiszen akár kisebb szerep, akár cameo formájában felbukkanhat a félelem nélküli férfi, de ez nagyban függ a sorozat fogadtatásától is. Szerintetek helye lenne az egyébként igencsak véresnek igérkező igazságosztónak a könnyedebb hangvételű "nagyok" között, vagy inkább maradjon a kisképernyőn?  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.