Hirdetés

Daredevil - Charlie Cox szeretné behozni Bullseye-t a harmadik évadban

|

Hirdetés

Ebben a pillanatban is bizonyára rajongók ezrei csüngenek a Netflix-en és a Daredevil második évadát nézik maratonban. Habár, még csak pénteken jelent meg a második évad, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem gondolkodhatunk a jövőről. A Fenegyereket alakító Charlie Cox is éppen ezt tette a ScreenRantnek adott interjúja során. [caption id="attachment_84055" align="aligncenter" width="1024"]

A Daredevil második évada már péntek óta elérhetővé vált minden előfizető számára.
A Daredevil második évada már péntek óta elérhetővé vált minden Netflix-es előfizető számára.[/caption] Miközben az új évadról osztotta meg gondolatait, megkérdezték tőle, hogy a képregény melyik karakterét szeretné viszont látni a sorozatban. Cox a biztos kezű bérgyilkost választotta:
Ha szerencsések leszünk és továbbvihetjük a Daredevil sorozatot, akkor nem tudnám elképzelni a folytatást, anélkül, hogy Bullseye nem tűnne fel a történet egy bizonyos pontján. Szerintem nagyszerű lenne viszont látni. Fogalmam sincs, hogy ki játszhatná a szerepet, de egy rendkívül gazdag karakter és természetesen az, hogy Bullseye-nak van múltja Karen Page-dzsel dinamikusan működne. Miután elolvasod az összes képregényt ez a történetszál belevési magát a memóriádba.
Mivel ez az évad nem lepett meg minket egy meglepetés Bullseye leleplezéssel, azért arra kíváncsiak lennénk, hogy Vincent DOnofrio nagyszerű megformálásában bemutatott Wilson Fisk vajon visszatér-e az esetleges harmadik évad során, sőt azt sem tudjuk, hogy a Netflix ezt az évadot a Defenders minisorozat előtt vagy után mutatná be, ennek ellenére Cox mindenképpen érdekelt Fisk visszatérésében.
Személy szerint, megint, ha mégis továbbvihetjük a Daredevil sorozatot, akkor szeretném ha folytatnánk az eddigieket, mintsem minden évadban új karaktereket mutatnánk be. Örülnék, ha még többet megtudhatnánk Wilson Fiskről. Nagyszerű volna, ha Vincent DOnofrio visszatérne egy újabb évadra. Rengeteg Fenegyerek-Wilson Fisk történet nem lett még elmondva. Szeretném látni, hogy mi változott a Fenegyerek-Fisk dinamikában, most, hogy végleg a Kingpinné vált az első évad végén, akár a harmadik vagy negyedik vagy akármilyen évadban.
Tavaly csupán 11 nap kellett, hogy bejelentsék az újabb évadot. Szerintetek a Marvelnek tovább kéne mennie egy harmadik évadra vagy inkább Luke Cage-nek és Iron Fistnek kellene megkapnia a maga rivaldafényét, a The Defenders minisorozat előtt? https://www.youtube.com/watch?v=jMjMp1LDEw0
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.