Hirdetés

Daredevil - Elektra a második évadban?

|

Hirdetés

A Netflix első együttműködése a Marvellel rendkívül jól sikerült, hiszen az ultrabrutális Daredevil első évada már meg is kapta a berendelést a következő szezonra, pedig eredetileg miniszériának szánták. Már meg is indultak a találgatások, hogy kik bukkanhatnak fel a második évadban, és egy azóta a twitterről leszedett videó tanúsága szerint Daredevil nagy szerelme, Elektra az egyik legfőbb esélyes. A(z állítólagos) videó tanúsága szerint (ami akár lehet egy tesztvideó, akár egy kivágott jelenet) is lehet egy bizonyos "Elise" összetűzésbe kerül először egy bűnözővel, majd a még kollégista Matt Murdock-kal. Ha még emlékszünk, volt is egy utalás Matt görög szerelmére a kollégiumi időkből. Noha a Daredevil második évada még kicsit messze van és a Netflixnek még ott vannak egyéb más Marvel sorozatai, mint például az Iron Fist, vagy az A.K.A. Jessica Jones, annyi már bizonyos, hogy Rosario Dawson visszatér Claire Temple szerepében. A showrunner posztot azonban a Spartacusért is felelős Steven S. DeKnight-tól és a Ház az erdő mélyén, valamint a Pókemberrel többször hírbe hozott Drew Goddard-tól Doug Petrie és Marco Ramirez veszi át a stafétát, habár a széria kezdete felett bábáskodó Goddardot konzultánsként továbbra is a fedélzeten maradhat. DeKnight pedig korábban elárulta, hogy míg az első évad a Wilson Fisk elleni hadjáratról szólt, addig a másodikban Bullseye-t szeretnék előhúzni a kalapból, akit annak idején a (nem túl szép emlékű) filmben Colin Farrell alakított. A következő szezonra viszont 2016-ig még biztosan várnunk kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.