Hirdetés

Daredevil, Elektra és a Megtorló felfegyverkeznek a 2. évad új előzetesében

|

Hirdetés

Már láthattuk a Daredevil 2. évadának iszonyat kemény előzetesét, ám a hype vonat sosem állhat meg, így egy újabb ízelőtőt osztott meg a Netflix alig egy héttel a premier előtt, de ez szerencsére mentes a spoilerektől, viszont annál coolabb. A rövidke trailerben előkészíti fegyvereit a három hős, miközben a motivációjukat narrálják.

"Ha kihagyok egy estét, akkor baja esik az embereknek." "Ha nem szerezheted meg amire vágysz nappal, akkor vedd el éjszaka." "Úgy hiszem, hogy ennek a világnak szüksége van olyan emberekre, akik hajlandóak meghozni a nehéz döntéseket."
  A Daredevil 2. évada 2016. március 18-án debütál a Netflixen, amit végre Magyarországról is elérhetünk, szóval, ha eddig nem tették, most van értelme elgondolkozni a feliratkozáson. A főszerepben visszatér Charlie Cox, Deborah Ann Woll és Elden Henson, hozzájuk pedig csatlakozik Elodie Yung Elektra szerepében és Jon Bernthal a Megtorlóként.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.