Hirdetés

Daredevil - Első hivatalos kép a második évadból

|

Hirdetés

Charlie Cox azaz Matt Murdock fekete kendőben és enyhe katonai beütésekkel rendelkező öltözékben osztotta az igazságot az első évad nagy részében. Csupán az évad befejező részében öltötte magára a jellegzetes, képregényekből is jól ismert, vörös Daredevil jelmezt. Az ígéretek szerint a második évad ott folytatódik, ahol az első véget ért. A második évad forgatása múlt hónapban kezdődött a 2016-os megjelenéshez időzítve. Cox természetesen visszatér és viszont láthatjuk Deborah Ann Wollt, mint Karen Page, Elden Hensont Franklin "Foggy" Nelsonként és persze Rosario Dawson is újra feltűnik Claire Temple szerepében. Újoncokkal is bővül a színészgárda, Jon Bernthal a brutális Frank Castle/Megtorló karakterét testesíti meg, míg Elodie Yung pedig Elektra Nachiost a vörös igazságosztó szerelmét alakítja majd. Remélhetőleg a Vincent DOnofrio által új dimenzióba emelt Wilson Fisk is kap majd szerepet, még ha ezúttal csak a háttérből mozgatja a szálakat. Habár nem Jason Statham alakítja Bullseye-t nagy eséllyel valaki más átveszi a helyét. Nem utolsó sorban, el ne felejtsük a misztikus ninja harcosokat, akik a Kéz néven ismertek. A vörös igazságosztónak lesz mivel foglalkoznia az évad során, reméljük az új ruha bírja majd a gyűrődést. Itt láthatjátok az első hivatalos képet a második évadról: http://twitter.com/Daredevil/status/634168013344739329/photo/1 A kép alapján nehéz megállapítani, hogy a ruha ugyan az, amit az első évad végén láthattunk, de egy biztos, a DD logó még nincs ott a mellkasán, szóval hősünk még nem márkázta fel magát, annak ellenére, hogy ez a jelmez a képregényekből ismerthez jobban hasonlít.

daredevil-season-2-logo
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.