Hirdetés

Daredevil 2. évad: Fenegyerek a Megtorló ellen?

|

Hirdetés

Miután a Daredevil első évada orbitális nagy siker lett, a Netflix gyorsan be is rendelte a második szezont. Az is bizonyos, hogy a következő évadban benne lesz Frank Castle, avagy a Megtorló, akit a The Walking Deadből és a Haragból ismert Joe Bernthal fog életre kelteni, de mellette Elektra és Bullseye is benne lesz a pakliban. Azonban míg eddig úgy tűnt, hogy az utóbbiak lesznek a potenciális gonosz jelöltek, most úgy látszik, hogy a Megtorló lesz az egyik fő ellenlábas jelölt. Az egyik új showrunner, Marco Ramirez (Sons of Anarchy) ugyanis Daredevil vs Punisher ként  hivatkozik az új szezonra, amely David Laphman azonos című történetét (Daredevil vs Punisher: Means and Ends) dolgozza fel. Ebben a két igazságosztó a Pokol Konyhája lelkéért száll harcba a maguk sajátos eszközeivel, miután Kingpin elbukott, a városnegyed pedig belecsúszott az erőszakba és a káoszba. Semmi kétség, hogy a két, sajátos értékrenddel bíró igazságosztó párharca elkerülhetetlen lesz, amibe még Bullseye is belekeverhet, amire a készítők Jason Stathamet próbálták megnyerni, sikertelenül. A kérdés csupán az, hogy az alapvetően protagonistának elkönyvelt Castle valóban ennyire súlyos ellenfele lesz Daredevilnek? Elvégre tudjuk, hogy ebben a sorozatban semmi sem egyszerűen fekete vagy fehér.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.