Hirdetés

Daredevil 2. évad - Karen Page és Foggy Nelson is kapott karakter előzetest

|

Hirdetés

Kevesebb mint egy hónap múlva visszatér a tavaly nagyszerű első évaddal nyitó, Netflix berkeiben készült Daredevil egy újabb 13 részből álló évad erejéig. Az eddigi kedvcsinálók főképp a második évadban egymásnak feszülő törvényen kívüli igazságosztókra fókuszált, de most emlékeztetnek bennünket az első évad két fontos mellékszereplőjének jelenlétére is. Pár napja jelent meg a második évad első komoly előzetese, amely 2 és fél perces idejét, szinte teljes egészében a Jon Bernthal által alakított Megtorló és a Charlie Cox által megformált Fenegyerek viszályának szentelte. Mielőtt még a hosszabb terjedelmű előzetes megkapná a második részét február 25-én, addig szemügyre vehetjük az első évadból megismert mellékszereplőinket is egy-egy pár másodperces, inkább hangulat teremtő erejéig. A két, sejtelmes hangulatú, rövid kedvcsináló Matt Murdock két közeli munkatársára, Karen Page-re (Deborah Ann Woll) és hurrá-optimista partnerére, Foggy Nelsonra (Elden Hensen) összpontosít. A két nyúlfarknyi promót lejjebb görgetve megtekinthetitek. A Daredevil második évada Március 18-án kerül majd be a Netflix kínálatába. https://youtu.be/9NcNUQCNfKA https://youtu.be/K5p77RMUUzs

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.