Hirdetés

Daredevil - Még több akció és Elektra a legújabb előzetesben (Frissítve)

|

Hirdetés

Nincs még két hete, hogy láthattunk egy durva (és hosszú) előzetest a Daredevil 2. évadjához, most itt a folytatása, ahogy ígérték, méghozzá teljesen friss jelenetekkel. Ez a videó már Elektrára (Elodie Yung) koncentrál, aki biztos hoz magával egy kis izgalmat és komplikációt főhősünk életébe. Egyelőre nagyon szimpatikus a stílusa és érdekes lesz látni a kapcsolatát Murdockkal (Charlie Cox). (Az új és régi karakterekről itt vannak a legújabb poszterek.) Frissítés: már van feliratos verziónk is. https://www.youtube.com/watch?v=AkO47SwmXWk Nem csak a Jakuza tér vissza, de az öreg mentor, Stick (Scott Glenn), és Rosario Dawson (Night Nurse) is megjelenik a folytatásban: https://www.youtube.com/watch?v=2Cn3DVV0LHY Ráadásként egy kis promóanyag az újonnan érkezőkhöz (kettő már volt korábban): https://www.youtube.com/watch?v=UcaeGErMVXI&ebc=ANyPxKqnRF9krLZ8W6V3V11i0w07gwOSqUyk-3mRAXbYv0CVLRCdb4_Z31IHzk0KCrgzH2MarJDi5NNUl6tN-hRnCQEqEYOCzg https://www.youtube.com/watch?v=fyjgAyc2eV0 A második évad premiere március 18-án lesz világszerte a Netflixen keresztül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.