Hirdetés

Daredevil - Megvan, hogy ki alakítja Elektrát

|

Hirdetés

Míg a Ben Affleck nevével fémjelzett Daredevil filmet sokan bűnös élvezetnek, még többen pedig hibának tartják, addig a 2005-ös Elektra mellékszálat - legyen Jennifer Garner bármennyire is dögös - már inkább a felesleges a létezése is kategóriába soroljuk. Szerencsére a Marvel és a Netflix a sötétebb hangvételű Daredevil sorozatukban helyreállították a vak szuperhős renoméját, viszont a folytatásban ugyanezt kell meglépniük Elektrával is. [caption id="attachment_55740" align="aligncenter" width="1000"]

Elodie Yung
Elodie Yung[/caption] Hogy mennyire haladnak jó úton, azt rátok, olvasókra bízzuk, mindenesetre a Marvel most hivatalosan is bejelentette, hogy a Daredevil 2. évadában szerepelni fog Elektra és a francia színésznő, Elodie Yung (G.I. Joe: Megtorlás, A tetovált lány, Yamakasi 2) kelti életre. Elektra Nachios, az antihős képzett bérgyilkos és alkalmanként Matt Murdock (Charlie Cox) szeretője, akit Frank Miller álmodott meg és 1981-ben debütált a Daredevil No. 168-ban.
daredevil-season-2-elektra-image
A hivatalos leírás szerint egy titokzatos és veszélyes nő Daredevil múltjából, akire mellesleg Foggy (Elden Henson) utalt már az első évadban úgy, mint Matt görög barátnőjére a kollégiumból. Yung fontos szerepet játszik a héten már forgatott második évadban, melyből Frank Castle, azaz a Megtorló (Joe Bernthal) is kiveszi a részét - állítólag ellenfélként. A Daredevil 2. évada 2016-ban rajtol el a Netflixen két új showrunerrel, Doug Petrie-vel és Marco Ramirezzel. De vajon mikor derül ki, hogy ki lesz Bullseye?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.