Hirdetés

Daredevil - Steven S. DeKnight szerint jöhet a 2. évad

|

Hirdetés

Amikor a Marvel napirendre tűzte a Netflixes sorozatait egyszerűnek tűnt a séma. Négy széria, először a Daredevil, majd az A.K.A. Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist, végül pedig a nagy egyesülés a The Defenders-ben. Most a Daredevil sorozat vezető producere, Steven S. DeKnight beszélt egy esetleges 2. évadról, amelyre eddig nem is igazán számítottunk, a látszólag előre kitaposott útvonalat elnézve.

Fogalmam sincs [hogy lesz-e folytatás]. Nem számít, hogy milyen sorozaton dolgozol, mindig van esély egy 2. évadra. Semmiről sem tárgyaltunk még, de semmi sincs eldöntve sem. Ha azt szeretném, akkor lenne második évad? Persze, berendeltetném. A The Defenders-ből kiindulva, simán működhetne úgy, mint a filmeknél. Az első után jöhetne a Daredevil 2. évada, és a többi sorozat végkimenetelétől függően akár azokból is érkezhet a folytatás... Nehéz megmondani, hogy merre tartunk, ez egy igazi nagy kísérletezés.
Úgy fest, hogy DeKnight azért benne lenne a folytatásban, és a Netflix korábbi szériáiból kiindulva, a legtöbbjük meg is kapta legalább a 2. évadot. Természetesen még ki kell várnunk, hogy minőségben mit képes majd hozni az április 10.-én érkező Daredevil sorozat, de az előzeteseket elnézve, valószínűleg kevesen bánnánk, ha a tervezetnél több epizód is csatlakozna a szériához.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.