Hirdetés

Daredevil - Színfalak mögötti videó a VFX készítőivel

|

Hirdetés

Már sokszor mondták mások és mi is, hogy a Daredevilben mennyire jók voltak az akciójelenetek, főleg a közelharcok voltak zseniálisan összerakva, igazán kemény és ütős csatákat láthattunk. Azonban nem feledkezhetünk meg a sorozat látványáról sem, amin rengeteget dolgozott az Emmy jelölt Shade VFX cég. Teljesen mindegy, hogy csak a háttérben húzódó várost vagy egy látványos robbanást hoztak össze, az ő munkájuk is megérdemli az elismerést. Ezeket a kis kiegészítésket hívjuk "supporting VFX"-nek, és ezek a legnehezebb és legaprólékosabb munkák, hisz a nézőnek nem tűnhet fel, hogy valami nem okés vagy nem természetes ott a háttérben. Bizonyítékként itt egy hat perces videó, hogy mi mindenre kell figyelniük az animátoroknak, hogy csak a sorozat hangulatát adják át feltűnés nélkül.

Daredevil: Behind the Visual Effects from shade VFX on Vimeo.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.