Hirdetés

Daredevil - Brutális a 2. évad előzetese!

|

Hirdetés

A Netflix és a Marvel bejelentette, hogy a nagy sikerű Daredevil 2. évadának hétfőn érkezik a teljes előzetese, most pedig egy rövidke kedvcsinálót dobtak ki beharangozó gyanánt. A sorozat következő szezonjában Matt továbbra sem ülhet a babérjain, hiszen miután leszámolt az egyik ellenféllel, rögtön egy másik lép a helyébe a Hells Kitchenben. Eközben egy bosszúszomjas férfi, Frank Castle újjászületik a Megtorlóként és saját kezébe veszi az igazságosztást.

Frissítés: befutott a teljes előzetes, ezt többször is látnotok kell!

Feliratos:  https://www.youtube.com/watch?v=vLnJSevmqGY Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=m5_A0Wx0jU4 A Marvel Daredeviljének 2. évadában Charlie Cox visszatér Matt Murdock szerepében, Deborah Ann Woll Karen Pageként, Elden Henson Foggy Nelsonként, Scott Glenn Stickként és Rosario Dawson Claire Temple szerepében. Újként csatlakozik Jon Bernthal, mint Frank Castle (azaz a Megtorló), illetve Elodie Yung, aki a halálos orvgyilkost, Elektra Natchiost fogja alakítani. A 13 epizódból álló évad 2016. március 18-án válik elérhetővé a Netflixen.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.