Hirdetés

Dark Shadows - Három friss kép

|

Folyamatosan érkeznek Tim Burton másik alkotásának anyagai is, de szerencsétlenségünkre a hivatalos trailernek még se híre, se hamva. A Frankenweenie, vagy ez ígéretesebb?

Hirdetés

Tim Burton sokak szemében kiveri a biztosítékot egyedi látásmódjával, ám még többen vannak azok, akik mesternek tartják és kívülről fújják alkotásait. Valószínűleg a Dark Shadows is utóbbiak kedvence lesz rögtön megjelenését követően, ugyanis Burton minden képzeletét kiélheti a vámpíros történetben és Johnny Depp sminkjét is új szintre emelte. A Dark Shadows története 1752-ben veszi kezdetét, amikor a Collins család elhagyja szülőhazáját, hogy Amerikában lelje meg a boldogságot. Két évtized alatt elérik azt, amire sokaknak egy élet is kevés: hatalmas vagyonra tesznek szert, Collinsport városa a lábuk előtt hever. Ám ekkor a gazdag úr, Barnabas Collins elköveti élete legnagyobb hibáját, hiszen összetöri egy fiatal nő szívét, aki valójában egy boszorkány. Szörnyű átok sújtja az idős Barnabast, ugyanis temetése után két évszázaddal feléled vámpírként, és egy teljesen új világ fogadja.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.