Hirdetés

BRÉKING: Doug Liman rendezheti a Dark Universe-mozifilmet

|

Mégis elkészülhet a sokak által már mélyre eltemetett Dark Universe, avagy Justice League Dark DC Comics filmadaptáció, írjuk a részleteket.

Hirdetés

Miután több hónapon át semmi hír és spekuláció sem ütötte fel a fejét a téma kapcsán, sokan úgy vélték, hogy jegelték az egész projektet. A Variety azonban rendkívüli hírként hozta le az egészen váratlan információt, miszerint Doug Liman ("A holnap határa", "A Bourne-rejtély", "Hipervándor") aláírt a Warner Bros.-nál a Dark Universe, más néven a Justice League Dark című mozifilm rendezői szerepére. 

Hirdetés

Liman számára határozottan nem számítanak idegennek a képregény adaptációk, miután elhozta nekünk a 2014-es A holnap határát (ami az All You Need Is Kill c. mangán alapul), de már régóta egy lapon emlegették a nevét továbbá a 20th Century Fox Gambit filmjével - itt azért érdemes megemlíteni, hogy a The Hollywood Reporter legfrissebb jelentései szerint ezt a projektet hivatalosan is otthagyta. 

A Dark Universe cselekményéről egyelőre nem derült ki semmilyen részlet, de az biztos, hogy a sötét Igazság Ligáján fog alapulni, ami 2011-ben tette meg debütálását a New 52 képregényekben. A csapat tagjai a mozifilmben John Constantine, Swamp Thing, Deadman, Zatanna és Etrigan, a démon lehetnek; a produkció mindemellett igazán fontos szerepet töltene be a DC filmes univerzumában. Megjelenési dátummal és forgatókönyvírókkal megint csak nem tudunk szolgálni, de még mindig ott van két cím nélküli DC film időpontja, amiket korábban jelentett be a Warner - ez 2018. október 5. és 2019. november 1., vélhetően az egyik az előkészületekben lévő Dark Universe-t takarja.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.