Hirdetés

Gary Oldman elképesztően néz ki Winston Churchillként

|

A Darkest Hour legelső fotóját megpillantva két megállapítást tehetünk: Gary Oldman már most zseniálisnak ígérkezik, pedig még meg sem szólalt, valamint minimum a maszkmesterek számíthatnak egy Oscar-jelölésre.

Hirdetés

A Pán nem éppen úgy sikerült, ahogy azt Joe Wright szerette volna, ezért visszatér a drámákhoz - azokban már úgyis van elég gyakorlata, lásd a Büszkeség és balítélet, a Vágy és vezeklés, A szólista és az Anna Karenina filmeket. Következő munkája a Darkest Hour lesz a Focus Features és a Working Title támogatásában, amelynek munkálatai az elmúlt héten kezdődtek meg, ennek apropóján pedig megmutatták a közönségnek a legelső fotót.

Hirdetés

Az Anthony McCarten (A mindenség elmélete) forgatókönyve alapján készült Darkest Hourban Gary Oldman játssza el a legendás brit miniszterelnököt, Winston Churchillt, akit nem csak színészi játékának köszönhetően lesz képes hitelesen alakítani, hanem a film maszkmestereinek köszönhetően külsőleg is a megszólalásig hasonlít rá. Íme a bizonyíték:

A történet a II. világháború idején, 1940-ben játszódik, Churchill brit miniszterelnökként eltöltött első napján, amikor Nagy-Britannia nagy nyomás alatt állt, hogy megalkudjanak-e Hitlerrel és váljanak a Harmadik Birodalom bábjává vagy ellenálljanak. Sokat küszködött a döntéssel, de mindannyian tudjuk, hogy mi lett a vége.

Bár a fókuszban úgyis a mindig nagyszerű Gary Oldman lesz, azért ne feledkezzünk meg a mellékszereplőkről sem: John Hurt (Neville Chamberlain), Ben Mendelsohn (VI. György király), Lily James (Churchill személyi titkára) és Kristin Scott Thomas (Churchill felesége, Clementine) szintén hozzáteszik majd a magukét. A premier 2017 decemberében várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.