Hirdetés

David O. Russell-től kölcsönveszik Jennifer Lawrence-t

|

Hirdetés

A legutóbbi, 2014-es Noé című bibliai eposz óta kevésbé hallatott magáról, de úgy tűnik, hogy összeszedte végre Darren Aronofsky a kellő matériát következő filmjéhez. Sőt, nem csak a matériát, de a Joy-ban nyújtott alakításáért frissen Golden Globe-ot nyert Jennifer Lawrence-t is - most már hivatalosan - projekt mellett tudhatja. Aronofsky 2017-es bemutatót megcélzó filmje egyelőre cím nélkül van, története viszont nagyjából körvonalazódott: egy házaspár áll majd a középpontban, kiknek kapcsolata igazi próbatétel elé kerül, amikor hívatlan(?) vendégek állítanak be a házukba. Az ennyiből erőteljesen Michael Hanake Furcsa játék című filmjére hajazó film a Paramount égisze alatt fog elkészülni, az egyik férfi főszereplőre pedig elvileg Javier Bardemet is megnyerte már magának a direktor. [caption id="attachment_76607" align="aligncenter" width="680"]

cdn.indiewire.psdops.com
Darren Aronofsky rendező a Noé forgatásán[/caption] A rendezőnek első választása volt Lawrence kisasszony, választását pedig nem győzzük dicsérni - a színésznő több ízben is bizonyította már tehetségét, de egy Aronofsky-film kicsit más habitust igényel, mint egy David O. Russell-dolgozat, így kíváncsian várjuk a végeredményt. Arról nem is beszélve, hogy ha legalább annyira megosztó darab lesz, mint a Noé volt 2014-ben, akkor már jól jártunk. A filmet Aronofsky írja, rendezi és produceri teendőit is ellátja, a forgatást pedig ősszel tervezik elkezdeni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.