Hirdetés

Darren Aronofsky rendezheti a Wolverine 2-t

|

Az első rész mérsékelt kritikai sikerei ellenére is közel 370 millió dollár bevételt hozott világszerte, arról nem is beszélve, hogy a stáblista után félreérthetetlen utalást láthattunk egy esetleges, Japánban játszódó folytatásról, amely természetesen már előkészületben van.

Hirdetés

A második rész az előkészületek során egyelőre a rendezői székre pályázók népes sorával hívja fel magára a figyelmet. Olyan nevek kerültek eddig szóba, mint David Slade (Twilight: Napfogyatkozás), Matt Reeves (Let Me In), Tony Scott (Déja Vu, A Közellenség), és Darren Aronofsky (A Pankrátor). Jelenleg azonban úgy tűnik, utóbbi lesz a befutó.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.