Hirdetés

Darth Vader is felbukkan a legújabb Zsivány Egyes poszteren

|

A Sötét Nagyúr ráveti árnyékát a legfrissebb Zsivány Egyes poszterre.

Hirdetés

Rendesen gyűlik a hype a következő Star Wars film körül, ami idén decemberben érkezik a mozikba, és a sorozat történetében először enged kitekintést a fő történetszáltól. A rajongók joggal izgatottak a spin-off miatt, hiszen egy olyan történetet ismerhetnek meg részletesen, amiről említés szerűen már hallhattak az eredeti trilógiában, de ezen felül mindenki kedvenc gonosztevője, Darth Vader is visszatér a nagyvászonra.

Hirdetés

Miután a karakter meghalt A Jedi visszatérben sokan attól tartottak, hogy már sosem láthatjuk viszont a Sith Nagyurat, a helyzeten Anakin előzményfilmjei sem segítettek, amelyek nem pont úgy sikerültek, ahogyan legtöbben szerettük volna, Az ébredő Erőben pedig egyértelművé vált, hogy Vader-nek nincs helye az új filmekben, miután Kylo Ren a kezében tartotta nagyapja eldeformálódott sisakját.

Csakhogy jönnek a spin-offok, amik a múltba kalauzolnak vissza minket, élükön a Zsivány Egyessel, amelynek témája alapján nagyon is logikus, hogy a Köztársaság bukását okozó Darth Vader újra felbukkanjon.

A klasszikus Star Wars filmeket idéző új poszteren Vader csupán halványan van jelen, ikonikus maszkja szinte teljesen beleolvad a Halálcsillagba, Jyn Erso balján. Azt nem tudjuk pontosan, hogy mekkora szerep jut a karakternek a Zsivány Egyesben, de reméljük többet kap néhány rövid percnél, ha már egyszer a reklámanyagokban is jelen van.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet 2016. december 15-én érkezik a mozikba, Gareth Edwards rendezésében. Főbb szerepekben Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Riz Ahmed, Alan Tudyk, Ben Mendelsohn, Forest Whitaker, Diego Luna, James Earl Jones, Donnie Yen és még sokan mások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.