Hirdetés

Dátumot kapott a Batman Telltale játék

|

Már nem kell sokat aludni az első epizód megjelenéséig.

Hirdetés

A videojátékok szerelmeseinek valószínűleg nem kell bemutatni a Telltale Games-t. A felelet-választós, képregény-stílusú külsővel rendelkező, epizódokra tagolt széria sorban dolgoz fel egyszerre filmeket, képregényeket és más játékokat is. Készült verzió a Trónok harcából, a Borderlandsből, és a The Walking deadből is, ami talán a legsikeresebb mondható mind közül. Most a DC rajongóknak kedvezve nemsokára megjelenik a Batman The Telltale Series is.

Hirdetés

A legelső epizód idén augusztusban lesz már elérhető (PC/Mac-en, Androidon, iOS-on). Európában és Észak-Amerikában szeptember 13-án egy olyan speciális kiadásban lehet majd megvenni, ami hozzáférést fog biztosítani a kijövőfélben lévő epizódokhoz is. A megjelenés napját a Comic-Conon jelentik majd be.

A Telltale Games feje, Kevin Bruner így nyilatkozott a játékról:

Kemény munka volt megteremteni a Batman történetnek azt a teljesen új megközelítését, ami a játékost a milliárdos Bruce Wayne, illetve a fekete denevérmaszk mögé ülteti. Mindezt belehelyezni egy izgalmas, bűnüldözős akció-drámába, Gotham city szívébe. Bruce Wayne aprólékosan kidolgozott élete és pszichológiája egy evolúciós lépcsőfokot jelenthet a Telltale játékok történetében, éppen ezért izgatottan várjuk a megjelenést és a játékosok reakcióját világszerte.

A már-már szinte élő, színes-szagos képregényjáték számos nagyobb karaktert elevenít majd fel: Megjelenik benne Wayne-en kívül Alfred, Harvey Dent, James Gordon, Carmine Falcone, Vicki Vale és Seline Kyle is.

Néhány kép ízelítőnek:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.