Hirdetés

Kitűzték a Creed 2 dátumát

|

Hirdetés

Hát ez nem tartott sokáig! Kevesebb, mint egy hete írtunk róla, hogy mivel máris hatalmas sikereket ért el a Rocky spin-off, a Creed: Apollo fia kritikai és bevételi szempontból is, ezért a friss Golden Globe-díjas Sylvester Stallone szeretné a folytatást, az MGM pedig máris kitűzött egy dátumot annak a bizonyos második résznek. A Creed 2 az MGM tervei szerint 2017. novemberében jelenhet meg, amely még nincs kőbe vésve, de mindenképpen az a kiadó jelenlegi célja, hogy tartsák ezt a dátumot. Stallone korábban azt nyilatkozta, hogy a következő film a múltban és a jelenben egyszerre játszódhatna és így újra láthatnánk Carl Weathers-t is, aki még mindig jó formában van. https://www.youtube.com/watch?v=qvAEX73ERv0 Ezzel viszont el is érkeztünk ahhoz a kérdéshez, hogy ki fogja rendezni a folytatást, ugyanis Ryan Coogler akkor éppen nem ér rá, mivel a Fekete Párduc filmet fogja rendezni Chadwick Boseman főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.