Hirdetés

Dátumot kapott a Downton Abbey mozifilm

|

Végre előrelépést mutat a Downton Abbey nagyfilm. A kitűzött dátumig már csak egy évet kell aludni.

Hirdetés

A már évek óta emlegetett Downton Abbey film alkotói végre tudtak mondani valami biztosat is a produkcióval kapcsolatban a show rajongóinak legnagyobb örömére. Ez pedig nem más, mint bemutatásának a dátuma, ami szinte pontosan mához egy évre fog megtörténni.

Hirdetés

A Universal Pictures International 2019. szeptember 13-ra, a Focus Features Észak-Amerikában 2019. szeptember 20-ra datálta a premiert.  Ez azt jelenti, hogy a nemzetközi moziközönség egy héttel előbb láthatja majd kedvenc brit urait és cselédeit.

A Downton Abbey az arisztokrata Crawley család mindennapjait követheti figyelemmel, akik egy méretes, vidéki angol kúriában élnek népes és annál érdekesebb személyzetükkel együtt. A történet a 20. század első évtizedeiben játszódik, és gyakorlatilag végig követhetjük részről részre, hogy a magánproblémáikon kívül hogyan tapasztalják meg a történelem ezen időszakát a saját bőrükön. Az ITV kuriózumsorozata nem csak a briteknél, hanem a tengeren túlon is sikeresen hódított (ahol a PBS sugározta), amit jól mutat a 3 Golden Globe, a 15 Emmy-díj, és a számtalan jelölés, amit a 6 szezonja során besöpört. 

A film az eredeti szereplőgárdával tér majd vissza, akik között ott van Maggie Smith, Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Matthew Goode, Robert James-Collier, és még sokan mások.  

Minden jót kívánunk a mozifilmhez!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.