Hirdetés

Ekkor jelenik meg a John Wick 2

|

Hirdetés

A Lionsgate kiadónak olyannyira bejött a bérgyilkos Keanu Reeves 2014-es ámokfutása (amely közben a 20 milliós büdzséből több mint 80-at szedett össze), hogy berendelte a második részt is, a John Wick 2, avagy John Wick: Part Two pedig el is készül Chad Stahelski irányítása alatt, aki Derek Kolstad (John Wick, Egyetlen golyó, Halálos célpont) forgatókönyvéből dolgozott. A John Wick 2 végre hivatalos, napra pontos megjelenési dátummal is rendelkezik, e szerint 2017. február tizedikén rabolhatja el ismét a vérgőzös, kőkemény akcióért dobogó szívünket. Ebben az időpontban bosszúálló mészárosunknak olyan filmekkel kell megküzdenie, mint a The LEGO Batman Movie és a Sötét ötven árnyalata, de mindhárom műfaj teljesen más, így mindenki megtalálja majd a kedvének valót. A folytatásban John Wick főellenfelét Common alakítja majd, rajta kívül olyan új arcok bukkannak még fel a már ismerős karakterek (Ian McShane, John Leguizamo, Lance Reddick, Tom Sadowski és Bridget Moynahan), mint Ruby Rose, Peter Stormare és Laurence Fishburne. Mi már nagyon várjuk. Ti hogy vagytok vele? https://www.youtube.com/watch?v=dkPEL5wMXZU

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.