Hirdetés

Dátumot kapott a Transformers 5, 6 és 7

|

Hirdetés

A Paramount Pictures nem kispályás, ha a Transformers univerzum építéséről van szó, most éppen bejelentették, hogy mikorra várhatjuk a következő három Transformers epizód premierjét (pedig korábban még négy folytatásról beszéltek). Persze a Marvel által csúcsra járatott üzleti modell robotosítása nem újdonság, már régóta tisztában vagyunk vele, hogy a Paramount létrehozott egy írószobát Akiva Goldsman vezetésével és nem csak folytatásokkal, hanem mellékszálakkal és előzményekkel is szeretnék kibővíteni a Transformers franchise-t, mint amilyen a Hangya íróitól érkező animációs spin-off is lesz. Az első film a Transformers 5 lesz, amelynek forgatókönyvét a Vasember írói, Art Marcum és Matt Holloway körmölik Ken Nolannel (Sólyom végveszélyben) kiegészülve, a rendezést pedig még utoljára Michael Bay vállalta el Mark Wahlberg főszereplésével.

June 20th, 2014 @ 02:40:02
A Paramount az imént jelentette be, hogy a Transformers 5 2017. június 23-án mutatkozik be (ekkor a Warner Bros. kiadásában érkező Wonder Woman mozival néz szembe), a Transformers 6 2018. június 8-án jelenik meg (a Legendary-féle Godzilla 2-vel küzd meg), végül a Transformers 7-et 2019. június 28-án láthatjuk majd.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.