Hirdetés

Dátumot kapott Fincher "A lány, aki a tűzzel játszik" feldolgozása

|

A 2009-ben kiadott norvég film A tetovált lány folytatása volt, melyet David Fincher 2011-ben újjáélesztett. A második fejezet sem ússza meg a "Fincheressé" válást, már részleteket is tudunk!

Hirdetés

Januárban a Sony eldöntötte, hogy a 2011-es A tetovált lány után berendelik a folytatást is, mely A lány, aki a tűzzel játszik címen vonult be korábban a köztudatba. A tetovált lány David Fincher által történő feldolgozását szerették a nézők és kritikusok is egyaránt, hiszen a 90 milliós büdzséből készült film 233-at szedett össze világszerte. A második rész forgatókönyvét már írja Steven Zillian, de a Sony nem siet, adott elég időt az írónak, hogy nyugodtan és odafigyelve fejezze be a sztorit. David Fincher továbbra is a projekt körül legyeskedik, de hivatalosan még nem vállalta el a folytatás dirigálását. Ami azonban teljesen biztosnak tekinthető, az Rooney Mara és Daniel Craig visszatérése, mint Lisbeth Salander és Mikael Blomkvist. A Sony 2013 végi megjelenést tervezett, de valószínűleg ez tovább fog tolódni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.