Hirdetés

Dátumot kapott Paul Thomas Anderson új filmje

|

Címe még nincs, de időpontja már van.

Hirdetés

Előreláthatóan 2017 megint a presztízsrendezők éve lesz. Aronofsky, Bigelow, Cuarón, Joe Wright és még sokan mások jelentkeznek be idén 1-1 filmmel. Ebből a sorból természetesen nem maradhat ki korunk egyik legmarkánsabb drámarendezője, Paul Thomas Anderson sem, aki ismét Daniel Day-Lewis-zal az oldalán igyekszik odacsapni a lovak közé.

Hirdetés

Ugyan címet még nem kapott a legújabb projekt, a hírek szerint 2017. december 25-ére várható a bemutató. Azonban a tartalmat elnézve korántsem karácsonyi filmmel állunk szemben. Eszerint Daniel Day-Lewis egy rendíthetetlen ruhakészítő bőrébe bújik, akit köt a hűsége a királyi családhoz és a felső tízezerhez az 1950-es évek Londonjában.

A mellékszerepekben Lesley Manville (Vera Drake) és Vicky Krieps (Hanna) fog feltűnni.

Angol divat és Paul Thomas Anderson. Kérdés, hogy egy Boogie Nights-tól Magnóliáig terjedő skálán mennyire lesz komoly hangvételű alkotás, de nekünk minden bizalmunk Andersonban van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.