Hirdetés

Dave Bautista is csatlakozhat a Szárnyas Fejvadász 2-höz

|

Hirdetés

Megindult a mozgolódás a Szárnyas Fejvadász folytatása körül, ugyanis pár napra rá, hogy kiderült Mrs. Underwood csatlakozása, most újabb színészt emlegetnek. Úgy fest ugyanis, hogy a pankrációból a színészkedésre átnyargaló David Bautista is a stábot erősítheti. Legalábbis erre enged következtetni legutóbbi twitter bejegyzése, amelyen egy a filmből ismert origami egyszarvút tart a kezében, ezzel a szöveggel: "Alig várom, hogy valami izgalmas hírt oszthassak meg veletek". Persze ez csak feltételezés egyelőre, amíg nincs megerősítve semmi, de Robin Wright minapi meglebegtetése után nem csoda, ha elkezdenének szállingózni a hasonló casting hírek. Ráadásul A Galaxis Őrzői folytatásának a forgatása is februárban kezdődött és a Szárnyas Fejvadász 2 júliusi startjára vélhetően be is fejeződik. Magyarán az időzítés is pont aktuális. Bautista A Galaxis Őrzői sikerénet eddig viszonylag ügyesen lovagolta meg, hiszen tavaly Mr. Bond legutóbbi küldetését is megnehezítette.  

Mivel a filmről egyelőre szinte semmit sem tudunk, ezért nehéz lenne megmondani, hogy kit is játszik, éppúgy játszhat egy replikánst, mint egy fejvadászt, csak azt tudjuk, hogy Harrison Ford visszatér Rick Deckard szerepében, mellette pedig Ryan Goslingot láthatjuk, az első részt jegyző Ridley Scott csak producerként veszi ki a részét a filmből - mivel ő most az Alienek univerzumát igyekszik megbolygatni - a rendezést eddig a nem éppen könnyed rendezéseiről elhíresült Denis Villeneuve (Fogságban, Sicario - A bérgyilkos) vállalta magára, amit ezúttal is Roger Deakins fényképez majd. A forgatás nyáron kezdődik kis hazánkban, Budapesten, a film bemutatója pedig 2018 januárjában esedékes.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.