Hirdetés

Dave Bautista minden nap imádkozik egy Bosszúállók/Galaxis őrzői crossoverért

|

Hirdetés

Zajlik a következő James Bond film, a Spectre sajtó körútja, melyen részt vesz Dave Bautista is, aki a gazember Mr. Hinxt játsza el a filmben.  Az újságírók persze rögtön kaptak az alkalmon, és elkezdték faggatni egy másik nagy szerepéről, Draxnak a jövőjéről a Marvel Filmes Univerzumban, aki nem volt rest nyilatkozni legnagyobb álmáról: hogy a Galaxis őrzői és a Bosszúállók egy filmben zúzzák le az ellenséget:

Imádkozom minden nap ... és éjszaka, és a délután, és miután kilépek az ajtón, imádkozni megyek és azt mondom " Kérlek, legyen benne Drax a Bosszúállókban."(nevet) Igen, remélem, meg fog történni.
mondta Bautista. Amikor először kérdezték erről az álmáról, csak annyit mondott:
Hogy a pokolba ne? Persze, hogy szeretném!
Az egykori WWE Szupersztár gyorsan csatlakozott a hollywoodi erőemberek közé, és több nagy franchise, valamint néhány kisebb szerepet vállalt már el, mint pl.: a Riddick c. filmben. Nem ez az első alkalom, hogy Bautista nyíltan kampányolt a csapatok egyesítése mellett. Még áprilisban azt mondta:
Szigorúan mint egy rajongó, remélem, hogy a világok összeomlanak és összejövünk a Bosszúállókkal.
Mi nem vitatkozunk Bautistaval, és nagyon reméljük, hogy az Infinity War-ban feltűnnek Draxék.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.