Hirdetés

Dave Bautista sokat küzdött Drax megformálásával A galaxis őrzőiben

|

Eleinte nehezére esett a vicces jelenetek leforgatása.

Hirdetés

Mára már nehéz lenne elképzelni A galaxis őrzői csapatát a baltaarcú, a mindent nagyon szó szerint értő és rettentően vicces Drax, a Pusztító nélkül, aki a Marvel Filmes Univerzum egyik legkedveltebb és legviccesebb karaktere, Dave Bautista neve pedig valószínűleg örökre egybeforrt vele. Azonban a pankrátorból lett színészt sosem vonzotta a hasonló comic relief karakterek megformálása, sőt, sokkal inkább nehezére esett a nem drámai jelenetek felvétele.

Hirdetés

Erről egy podcastben mesélt nemrég Bautista, amikor megkérdezték tőle, hogy az első film munkálatai alatt mi okozta számára a legnagyobb kihívást. És mint kiderült, a vicces jelenetek eljátszása volt a legnehezebb:

A galaxis őrzői első része során a legnagyobb kihívást a vicces részek felvétele jelentette. Folyamatosan küszködtem velük, sokat újra is kellett forgatni közülük. Az egyik ilyen például a "Semmi sem repül el mellettem" jelenet volt, aminél minél jobban érzékeltetni akarták, hogy Drax mennyire szó szerint vesz mindent, ez pedig nekem kezdetben kihívást jelentett. 

Nagyon szeretem ugyanis a drámai jelenetek eljátszani. A szokásos, régimódi drámát. Éppen ezért igyekszem az ilyen szerepek közül válogatni, ám a pankrátori múltam és a testi adottságaim miatt ezeket nagyon nehéz megszereznem. Az embereket ugyanis nem könnyű rávenni arra, hogy ne csak egy erőszakos izompacsirtának vagy egy vicces karakternek lássanak, és nem tudnak egy magamfajta fickót elképzelni drámai szerepben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.