Hirdetés

Előzetesdömping: Dave Bautista zsarunak és ügynöknek áll legújabb filmjeiben

|

A színészre a galaxis megóvásánál ezúttal kisebb feladatok várnak, de látszólag hasonlóan szórakoztató stílusban.

Hirdetés

A pankrátorból színésszé avanzsált Dave Bautista már bizonyította A galaxis őrzői első két felvonásával és a Bosszúállók: Végtelen háborúval, hogy abszolút megállja a helyét komikusabb és drámaibb helyzetekben egyaránt. Habár az Őrzők harmadik kalandjának forgatása a James Gunn körüli botrány miatt még egy ideig várat magára, Bautista mindenesetre nem tétlenkedett az eltelt hónapokban, ugyanis csak az elmúlt héten két közelgő filmjének előzetese látott napvilágot.

Hirdetés

A My Spy egy kiadós családi vígjátéknak ígérkezik, melyben Bautista egy a megbízásait sorra elbaltázó CIA-ügynököt kelt életre. Utolsó esélyeként meg kéne figyelnie valakit, ám ekkor teljes váratlansággal találkozik egy kilencéves kislánnyal Chloe Coleman megformálásában, aki tartja a száját a küldetéssel kapcsolatban azzal az egy feltétellel, ha cserébe kiképzi őt titkos ügynökként. A filmet Peter Segal, a Zsenikém - Az ügynök haláli és az Az 50 első randi alkotója rendezte.

Az Übergáz története szerint egy szelíd természetű Uber-sofőr, Stu (Kumail Nanjiani alakításában) felvesz egy első szempillantásra teljesen átlagosnak tűnő utast Bautista személyében, akiről közben kiderül, hogy zsaru, és éppen egy kegyetlen gyilkos nyomában jár. Stu kénytelennek bizonyul együttműködni, ám közben minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ötcsillagos értékelését megtartva kimaradjon a dolgok sűrűjéből. A filmet Michael Dowse rendezte, további szerepekben pedig tiszteletét teszi Karen Gillan, Iko Uwais, Natalie Morales, Betty Gilpin és Jimmy Tatro is.

A My Spy bemutatódátuma egyelőre nem ismert, az Übergázról viszont biztosan tudni véljük, hogy a hazai mozik július 11-én tűzik műsorukra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.