Hirdetés

David Beckham is megpályázza a 007-es ügynöki pozíciót!

|

Hirdetés

A Spectre közeledő premierjével egyre több szó esik Daniel Craig James Bondjának a jövőjéről. Bár maga a színész is bevallotta, hogy nem szívesen szerepelne az idők végezetéig 007-es ügynökként, a végső döntés természetesen a stúdióé lesz, és sok minden függ majd a Spectre – A Fantom visszatér fogadtatásától. Mindenesetre a színészek már most is sorban állnak az esetlegesen megüresedő ügynöki pozícióért – Hugh Jackmanről és Idris Elbáról már mi is beszámoltunk nektek. A legújabb név a sorban viszont nem más, mint az egykori foci sztár, David Beckham, aki Guy Ritchie legújabb filmjében, az U.N.C.L.E. emberében debütált színészként, és majd az új Artúr király feldolgozásban is viszont láthatjuk. A 40 éves foci-színészt állítólag nem más, mint a saját rajongótábora győzte meg arról, hogy jelentkezzen James Bondnak. Bár kinézete alapján feltétlenül beleillene az eddigi James Bondok sorába, erősen kétséges, hogy két filmmel a háta mögött el tudná-e cipelni ezt a terhet a hátán. Arról nem is beszélve, hogy Daniel Craig egyfajta ars poeticája volt, hogy eloszlassa a James Bond karaktert körülövező szexista mítoszt, amely erőfeszítést viszont David Beckham azon nyomban semmissé tenne. Mit gondoltok, David Beckham jó választásnak bizonyulna James Bondként? Vagy inkább a Hugh Jackman-Idris Elba páros közül kerüljön ki a következő 007-es ügynök?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.