Hirdetés

Sokkolta rajongóit a Buffy, a vámpírok réme sztárja

|

A népszerű sorozatsztár, a Buffy, a vámpírok réme, az Angel és a Dr. Csont főszereplője meglepő bejelentést tett.

Hirdetés

Az 1997-ben indult, és egy csatornaváltást követően egészen 2003-ig futó Buffy, a vámpírok réme sok színészének meghozta a várva várt ismertséget és népszerűséget. Joss Whedon misztikus drámájából a legtöbbet, a főszereplőnőt alakító Sarah Michelle Gellaron kívül talán David Boreanaz profitált. Az általa játszott Angel ugyanis 1999-ben saját szériát kapott.

Hirdetés

Az amerikai színész két sikeres sorozat után alig hagyott magának pihenőidőt, ugyanis az Angel 2004-es fináléját követően 2005-ben máris új produkcióhoz, egy induló szériához csatlakozott, mint főszereplő. Az idehaza is nagy sikerrel futó Dr. Csont 12 éve van képernyőn, és idén januárban kezdte meg a 12. és egyben utolsó évadát.

Talán ennek apropóján és a Buffy 20 éves évfordulója kapcsán kérdezték meg Boreanazt, hogy ha elkészítenék a számára is az áttörést meghozó misztikus szériák folytatását, újra Angel bőrébe bújna-e? A színész azonban meglepő módon kategorikusan kijelentette, hogy soha nem térne vissza ehhez a szerepéhez. Boreanaz elmondta, hogy semmi baja nincs a sorozattal, sőt, szívesen vállalna újra hasonló rejtélyes, misztikus szerepet, de inkább halad tovább előre, és nem tekintget hátrafelé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.