Hirdetés

David Duchovny még mindig nyitott az X-Aktákra

|

A színész mindig vevő a sorozat készítőjének, Chris Carternek az ötleteire.

Hirdetés

2018-ban nagy nyüzsgés övezte körül a hosszú évek után visszatérő X-Aktákat, ám a rajongók öröme nem tarthatott sokáig, mivel a tízrészes 11. évad fináléja után újra elkaszálták a szériát. Sokak már el is könyvelték, hogy ezzel valóban véget ért a sorozat, ám David Duchovny, a legendás Fox Mulder megformálója kitart a széria mellett.

Hirdetés

A színész a Yahoo! Entertainmentnek árulta el, hogy amennyiben Chris Carter, a sorozat készítője ismét megkeresné őt egy ötlettel, tárt karokkal várná őt.

"Mindig is készen állok többre, de tényleg. Valaki küldött egy videót Joel McHale-ről a 2016-ban készített részekből, és az tökéletesen leírja a hat évvel későbbi, mostani valóságunkat. Szerintem Chris Carter nem kap elég dicséretet az előrelátásáért. Felejtsük el, hogy ki- és beugranak a színészek, hogy valaki terhes lesz vagy valakit lelőnek. Hiszen előbb vagy utóbb minden tévésorozat szappanoperává válik, úgyhogy limitáltak a lehetőségeid. Az emberek vagy meghalnak, vagy teherbe esnek vagy börtönbe mennek, nem? Vagy akár elnökké válnak. Szerintem nem érdemes szajkózni a karakterek végzetét, amikor azt látjuk, hogy Chris 1993-ban egy olyan sorozatot készített, majd 2016-ban ismét, ami tökéletesen megjósolta a 2022-es valóságunkat. Ha ő is szeretne többet ebből, mindenképp meghallgatnám őt."

Bár Duchovny szívesen újrázna, a sorozatbeli társa, Gillian Anderson már kevésbé lelkes az X-Aktákkal kapcsolatban. A színésznő a 11. évad után szögezte le, hogy többé nem szeretne a sorozatban játszani, mert nem akar egy karakter mellett leragadni egész életére.  Ezt követően a FOX csatorna kontrázott, hogy márpedig Anderson nélkül biztos nem fognak újabb X-Aktákat berendelni. Ez így egy ördögi körnek tűnik a folytatás szempontjából, bár lehet, hogy a felek idővel megenyhülnek majd, legalábbis Anderson már szabott is egy elrugaszkodott feltételt a visszatéréséhez.

Ti néznétek még X-Aktákat?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.