Hirdetés

Dávid és Góliát - Mozi a 300 stílusában

|

Előbb-utóbb minden történet és ötlet megkapja a maga vászonra szánt változatát, most a már jól ismert bibliai történethez nyúlnak a filmesek, és Zack Snyder nyomdokaiban járva készítenék el.

Hirdetés

A Dávid és Góliát ledirigálását Scott Derrickson végezheti el, aki korábban már megörvendeztetett minket egy Amikor megállt a Föld sci-fivel, és egy horrorral, Ördögűzés Emily Rose üdvéért címen. A szkriptet John Payne és Patrick McKay jegyzi, és a Zack Snyder által elképzelt 300 vájta nyomvonalon szeretnének ők is tovább haladni, majd kiderül, milyen sikerrel. Megjelenésről, vagy a forgatás kezdetéről, esetleg szereplőkről nem hallani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.