Hirdetés

David Fincher rendezheti a Z világháború folytatását

|

A nagyszerű David Finchernél landolhat a Z világháború 2.

Hirdetés

Múlt hónapban David Ellison, a Z világháború 2 egyik producere elárulta, hogy próbálják megszerezni David Finchert rendezőnek. Finchert már tavaly augusztus óta szóba hozzák a projekttel, most pedig a Variety szerint rettentően közel van a leszerződéshez.

Hirdetés

Mitől is lehet ez tökéletes párosítás? Nos, a főszerepet betöltő Brad Pitt már többször dolgozott együtt Fincherrel. A duónak olyan filmeket köszönhetünk, mint a Hetedik, a Harcosok klubja és a Benjamin Button különös élete. Pritt jelen esetben producerként is felügyeli a filmet, ezzel pedig támogatni tudja a rendezőt, ha a stúdió valamit nem úgy szeretne csinálni, ahogyan azt Fincher képzelte el. A Hetedik esetében volt példa hasonlóra, ott is Pitt befolyásának hála sikerült leszerződtetni Kevin Spaceyt, annak ellenére, hogy a stúdió eredetileg tiltakozott a színész magas ára miatt.

Van még egy faktor, ami egyenesen azt befolyásolja, hogy egyáltalán elkészülhet-e a film. A Paramount még nem adott zöld utat a Z világháború 2 előtt, de ez Fincher szerződtetésével villámgyorsan megváltozhat. A rendező és a stúdió jelenlegi vezérigazgatója, Jim Gianopulos már szintén dolgoztak együtt, legutóbb a Holtodiglanon, így biztosan meglenne az összhang a kollaboráció során.

Kíváncsian várjuk, hogy érkezik-e hivatalos megerősítés hiszen nagyon szeretnénk egy új Fincher filmet a mozikban látni, lehetőleg minél előbb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.