Hirdetés

David Fincher előre lendítette a Mindhunter munkálatait

|

Hirdetés

Miután két óriási lehetőségű projektje is kudarcba fulladt az HBO-nál, David Fincher egy másik, szívéhez közel álló projektbe öli bele minden szabadidejét. Eddig szépen lassan végezte a Mindhunter előkészületeit az árnyak között és most, nem sokkal a nagy esélyekkel induló Video Synchronicity és az Utopia terveinek dugába dőlése után végre egy újabb sikervárományos sorozattal lephet meg minket, ezúttal a Netflix keretein belül. Korábbi Netflix-es közreműködésének köszönhetően megkaptuk a most 4. évadánál járó House of Cards-ot, most talán a Mindhunter lehet a következő nagy ütőkártyája. A héten nyilvánosságra hozott stábtagok után egyre jobban bizakodhatunk. Az utóbbi napokban kiderült, hogy a Glee, a The Normal Heart és a Keresem... sztárja Jonathan Groff csatlakozott a sorozathoz. Groff viszont nem az egyedüli színész, aki hivatalosan is a stáb tagja, ugyanis nyilvánosságra hozták, hogy Anna Torv és Holt McCallany lesznek a sorozat főszereplői. Közülük egyedül Groff szerepét nem tisztázták, de azt már tudjuk, hogy McCallany egy gyors észjárású detektívet, Bill Tench-et fogja megformálni, míg Torv egy pszichológust fog alakítani. A sorozat John Douglas és Mark Olshanker, Mindhunter: Inside the FBIs Elit Serial Crime Unit című könyvét veszi alapul. A történet 1979-ben játszódik és olyan nyomozókról szól, akik sorozatgyilkosok közreműködésével próbálnak megoldani gyilkossági ügyeket. [caption id="attachment_83137" align="aligncenter" width="1024"]

Holt McCallany a Harcosok klubja és a Végső megoldás: halál után ismét Fincherrel dolgozik.
Holt McCallany a Harcosok klubja és a Végső megoldás: halál után ismét Fincherrel dolgozik.[/caption] Korábban a Fox berkeiben végezték az előkészületeket, míg Fincher és társproducere Charlize Theron át nem vitték a projektet a Netflix-hez. Az első epizódot Fincher fogja rendezni, de a showrunner és a forgatókönyvíró pozíciót Scott Buck tölti majd be. Sajnos Buck neve nem túl bizalom gerjesztő, hiszen ezelőtt ő felelt a Dexter utolsó pár évadáért, ami egyenesen botrányos irányt vett és rengeteg rajongó felháborodott a rossz narratív döntések miatt. De nem csak a Mindhunter munkálataira kell majd odafigyelnie, ugyanis az ő kezeiben van a Netflix másik készülő sorozata, az Iron Fist is, ami szintén a szereplőválogatás fázisában jár. Ennek ellenére David Fincher közreműködése egy újabb emlékezetes sorozatot hozhat el számunkra.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.