Hirdetés

David Goyer sem tudja, hogy mi a helyzet a Green Lantern Corpsszal

|

Szerencsére még nincs veszve az új Zöld Lámpás film, de egyelőre kérdéses a sorsa. David Goyer szolgált egy kevés infóval.

Hirdetés

A Warner Bros. igyekszik felrázni és átszervezni mindazt, amit a DC Univerzumos filmekkel tervezett. Ennek eredményeként valószínűleg számíthatunk bizonyos projektek kaszálására, de ugyanakkor újak behozatalára is. A Green Lantern Corps. azok közé az alkotások közé tartozik, amiket már régóta fejlesztenek a stúdiónál, de most kérdésessé vált a sorsuk.

Hirdetés

A filmen David Goyer és Justin Rhodes dolgoznak írókként. Előbbi most elárulta, hogy habár továbbra is folyik a munka, nem tudja megmondani, hogy végül elkészül-e a film.

"Nem tudom. Különösen annak fényében, ami most a DC univerzummal történik, ki tudná megmondani? Nyilvánvalóan egy teljes újraszervezés folyik most ott."

Goyer itt Walter Hamada kinevezésére utal, aki a DC filmekre fog felügyelni. A pletykák szerint az Igazság Ligája kritikai és pénzügyi alulteljesítése miatt döntött úgy a Warner Bros., hogy leváltja Jon Berget az osztály éléről. Tovább rontja a Green Lantern Corps. esélyeit az is, hogy a stúdió legfrissebb filmfelhozatalán már nem volt megtalálható, annak ellenére, hogy eredetileg 2020-ra tervezték a premiert.

A rajongók nagyon vágynak már arra, hogy a Zöld Lámpások csatlakozzanak a DC univerzumhoz. Habár az egyikükkel találkozhattunk az Igazság Ligája egy rövid jelenetében, az még nem az a pillanat volt, amire olyan sokan várnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.