Hirdetés

David Hasselhoff is visszatér a Baywatch moziban

|

Hirdetés

Sokan megrökönyödtek azon, hogy a 90-es évek kultsorozatát is remake-elik a nagyvászonra Dwayne "The Rock" Johnson és Zac Efron főszereplésével. Szó volt arról is, hogy az eredeti széria két legemblematikusabb... khmm... színésze, David Hasselhoff és Pamela Anderson is visszatérne egy kisebb szerep erejéig, azonban a kebel királynő még augusztusban kijelentette, hogy nincs oda a remake-kért. Valószínűleg mindenkinek jobb lesz, ha nem szembesül azzal, hogy már nem feszül úgy az a piros úszó dressz... vagy bármi más. Ellenben "The Hoff" visszatéréséről nem lehetett tudni semmit, egészen mostanáig, amikor is The Rock maga jelentette be, hogy "Mitch Buchannon" is visszatér.

Megtisztelő, hogy hivatalosan is üdvözölhetem az eredeti Baywatch sztárját, David Hasselhoffot a filmünkben. A Baywatch minden idők legsikeresebb TV showja és mióta csak bejelentettük a mozifilmet "The Hoff" a leglelkesebb támogatónk. Különösen akkor, amikor még úgy tudta, hogy a korhatáros mozink a Bosszúállók és a Ron Burgundy kombinációja lesz. Hoff egy hihetetlenül király csávó, akivel lehet szórakozni, és hogy itt van a legjobb része az egésznek. Már elkezdte edzeni a hátsóját és évek óta nem volt ilyen jó formában. (Ez lassított futásra és csillogó mellkasszőrre utal... Állj! Mi a francért jut nekem egyáltalán eszembe Hoff mellkasszőre?!) A világ készen áll...
The Rock nem teljesen komoly bejelentése mellett napvilágot látott, hogy az eddig bejelentettek közül ki kit fog alakítani a sorozatból. Dwayne "The Rock" Johnson, mint Mitch Buchannon (eredetileg David Hasselhoff alakította) Zac Efron, mint Matt Brody (eredetileg David Charvet játszotta) Ilfenesh Hadera, mint Stephanie Holden (eredetileg Alexandra Paul játszotta) Kelly Rorchbach, mint C.J. Parker (eredetileg Pamela Anderson alakította) Alexandra Daddario, mint Summer Quinn (eredetileg Nicole Egert alakította) Pryanka Chopra, mint Victoria Leeds, a film főgonosza Ehhez mérten The Rock még közzé tett egy képet, amelyen Kelly Rorchbach-al pózolnak. A filmet a Förtelmes főnököket jegyző Seth Gordon rendezi és elmondása szerint a 21 Jump Street hangulatát fogja idézni. A Baywatch 2017 május 19.-én fog debütálni a mozikban.
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.