Hirdetés

David S. Goyer remakelné a Zöld Lámpást

|

Az acélember és a Sötét Lovag trilógia írója elárulta, hogy szívesen írna meg egy forgatókönyvet a stúdió egyik legrosszabbul sikerült filmjének remakelése céljából.

Hirdetés

Goyer érdekesnek találja a Zöld Lámpások világát, mert vonzódik a földönkívüli téma iránt. "Nagyon szeretnék a Zöld Lámpásról írni. Már Kryptont is egy igazi földönkívüli világként akartam bemutatni. Sőt ez volt az egyik fő célom onnantól kezdve, hogy bekerültem a projektbe. Legbelül Superman mindig is egy sci-fi volt. Erre akartam támaszkodni, csak úgy mint Chris [Nolan] és Zack [Snyder] is, szóval örültem, hogy ez össze jött." A Zöld Lámpás 2011-ben érkezett a mozikba Ryan Reynolds főszereplésével. A film elkészítése 200 millió dollárba került és alig termelt 220 milliót, de nem csak a kasszáknál, hanem az értékeléseknél is csúnyán elbukott. Most azonban, hogy a stúdió próbálja összehozni az Igazság Ligája filmet, megvan rá az esély, hogy a Zöld Lámpás is visszatér a vászonra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.