Hirdetés

Dawn of the Planet of the Apes - Forgatási fotók

|

Befutottak A majmok bolygója: Lázadás folytatásának első forgatási képkockái, amelyen első sorban Andy Serkis látható a már szinte hozzánőtt motion capture öltözékben.

Hirdetés

Már többször is kifejtettük ellenszenvünket az Akadémia iránt, amiért még csak nem is jelölték Andy Serkist egyetlen kategóriában sem, pedig a rendkívül tehetséges úriember még többet is megérdemelne. Őt láthathatjuk a Dawn of the Planet of the Apes forgatásán, amelyben ismét Caesar digitális bőrébe bújik, hogy lealázza az emberiséget. A folytatás az előző film eseményei után 15 évvel kapcsolódik vissza a történetbe, amikor az emberek már csaknem kipusztultak, a majmok pedig uralkodásuk kezdetén vannak. A stábba aláírt már a zseniális Gary Oldman, Jason Clarke, Keri Russell, Judy Greer és Kodi Smit-McPhee, valamint azt már biztosan tudjuk, hogy James Franco nem tér vissza. A forgatókönyvbe Mark Bomback (Die Hard 4, Az emlékmás, Farkas) segített be az előző rész íróinak, a rendezői poszton pedig Matt Reeves (Engedj be) váltotta Rupert Wyatt személyét. Külföldi premier: 2014. május 23.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.