Hirdetés

Különleges DC-képregénysorozat indul Magyarországon

|

A DC Comics és a képregények rajongói nagyon örülhetnek az új sorozatnak, amiről minden részletet elolvashattok cikkünkben.

Hirdetés

Az Eaglemoss kiadó gondozásban (akik korábban a figuragyűjteményért is feleltek) 2017. január 4-én jelenik meg a DC Comics Nagy Képregénygyűjtemény első száma, benne a Batman: Hush első részével. Az új sorozat keményborítós (!) kötetei a modern kor legismertebb szuperhőseinek izgalmas kalandjait gyűjtik össze a DC Comics legnagyobb szerzőinek és alkotóinak történeteivel és grafikáival.

Hirdetés

Minden egyes történetet új, keményfedeles kiadványban kapunk meg, olyan bónusz mellékletek sorával, mint a képregények arany- és ezüstkorából származó reprintek Batman és a Superman első megjelenését is beleértve, a híres hősök és gonosztevők eredettörténete, első társaik, és történeteik legfontosabb momentumai. A kiadó jelenlegi tervei szerint a sorozat  hatvan számot tartalmaz majd, de hosszát az olvasói visszajelzések alapján indokolt esetben növelni és csökkenteni is tudják, ami egyetlen aggodalmunk így elöljáróban. Az első szám ára egyébként 990 Ft, a második 1990 Ft-ba kerül, míg a harmadik számtól minden kötet 2890 Ft-ért vásárolható meg.

Természetesen elő is lehet fizetni, ami megegyezik a kiadványok hírlapos árával (kivéve az első szám, ami előfizetve csak 990 Ft), azonban tartalmazza a házhozszállítás költségét. A köteteket nem kell előre kifizetni, hanem csak az átvételt követő 14 nap során. Az előfizetők négyhetente kapnak csomagot, benne két kötettel és bónusz ajándékkal, már amennyiben éppen jár az adott szám(ok)hoz. 

Reméljük, hogy hosszú élete lesz a Nagy Képregénygyűjteménynek, mert bizony piszok jól mutatna a rajongók polcain a kötetek gerinceiből összeálló nagy mintázat, másrészt pedig nem lehet könnyen beszerezni keményborítós képregényeket ilyen áron. Részletes információkat a hivatalos oldalon találtok ide kattintva, az eaglemoss.com-on. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.