Hirdetés

A DC főgonosza már az első Justice League filmben is nagy szerepet kap majd?

|

A DC-képregények főgonosza, Darkseid már akár a jövőre érkező Justice League-ben is ellophatja a show-t a kedvenc hőseink elől.

Hirdetés

Akárhogy is nézzük, a jövőre érkező Justice League körül koránt sem akkora a hype és várakozás jelenleg, mint ami az első Bosszúállókat megelőzte. Valószínűleg több tényező is közre játszik - az eddigi DC-s filmek (Acélember, Batman vs. Superman, Suicide Squad) kevésbé pozitív fogadtatása, valamint a nézők is hozzászokhattak mostanra az évről évre érkező szuperhősös mulatságokhoz, így az nem hordoz önmagában akkora újdonságfaktort, mint korábban.

Hirdetés

Ez persze a Warner Bros. részéről sovány vigasz, hiszen a stúdió szeretne végre méltó partnerévé felnőni a Marvel filmes univerzumhoz a saját DC-s képregényhősökből összetoborzott filmes világával. Ehhez pedig nem lenne rest már az első Justice League filmben bevetni a nagyágyút, Darkseidot, akár egy nagyobb szerepben is.

Azt már eddig is pedzegették, hogy Darkseid valamilyen formában fel fog tűnni a nagy DC-s crossoverben jövőre, egy új forrás szerint azonban a film prológusa - ami egyben egy flashback lesz - azt fogja bemutatni, hogy a DC-s képregények leghatalmasabb gonoszát hogyan verték vissza annak idején az amazonok, az atlantisziak és a maradék emberek csoportja. Ennek tükrében külön érdekes lesz majd Aquaman és Wonder Woman egymáshoz, illetve Darkseidhoz fűződő viszonya.

Ugyanakkor az Igazság Ligája rögtön elsőre még biztos nem fog megmérkőzni az Apokalips bolygó urával. Azt már megerősítették, hogy a Justice League gonoszának szerepét Steppenwolf fogja magára ölteni, akit majd a Trónok harcából is ismert Ciaran Hinds fog alakítani. Steppenwolf a képregényekben Darkseid egyik rokona, ennek megfelelően ő is halhatatlan és szupererős. Emellett még az is elmondható róla, hogy túlélt egy harcot Doomsday ellen, ami különösképpen megsüvegelendő, ha figyelembe vesszük, hogy a szörny a képregényekben és a filmben is végzett Supermannel.

A Justice League 2017 novemberében fogja megrohamozni a mozikat, melyre visszatér Ben Affleck, mint Batman, illetve Gal Gadot, mint Wonder Woman, és bemutatkozik még Aquaman (Jason Momoa), a Villám (Ezra Miller), valamint Cyborg (Ray Fisher) is. Ti örülnétek, ha Darkseid csak a fent említett flashbackben tűnne fel, vagy már a jelenben is el tudnátok képzelni őt, amint megkeseríti hőseink életét?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.