Hirdetés

A Shazam! teljesen eltér majd a többi DC-filmtől

|

Jelentős változást ígér a rendező a produkció hangulatát illetően.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy David Sandberg közelgő Shazam mozija határozottan el fog térni a Warner Bros. Pictures korábbi DC produkcióitól, legalábbis ami a film tónusát illeti: a rendező szerint ez lesz ugyanis a Bővített Univerzum legkönnyedebb darabja. A folytatásban elolvashatjátok, mit is mondott pontosan a direktor a Toronto Sunnak adott interjújában.

Hirdetés

"Ami igazán vonz engem ebben a karakterben, az a tény, hogy minden gyermek arról álmodik, hogy Superman legyen, nem? Én mondjuk biztosan így voltam ezzel, Billy Batson pedig egy olyan srác, aki megkapja erre a lehetőséget. Szuperhőssé válhat, nem is akármilyen erőkkel. Annak fényében, hogy mire számíthatnak az emberek, szerintem ez lesz az egyik legszórakoztatóbb és legkönnyedebb film, ami idáig a DC univerzumát erősíti. Határozottan más lesz."

Shazam karaktere 1940-ben mutatkozott be a DC Comics egyik képregényében, aki egy Bill Batson nevű fiatal fiú alteregója. Amennyiben Batson nemes egyszerűséggel kimondja azt a szót, hogy "shazam", egy erőteljes szuperhőssé tud változni. A produkció két részre oszlik, a szóban forgó alkotás mellett készül egy másik is, amely a karakter egyik legnagyobb ellenségét, Black Adamet helyezi majd középpontba Dwayne Johnson alakításában.

A Shazam jelen állás szerint valamikor 2019-ben debütál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.