Hirdetés

Super Pets animációs filmet készít a Lego Batman írója

|

Újabb animációval bővülhet a DC világa.

Hirdetés

A Collider értesülései szerint a Warner Bros. megegyezett Jared Sternnel, hogy íróként és rendezőként egy személyben tető alá hozzon egy Super Pets című animációs filmet, főszerepben a DC szuperhőseinek házi kedvenceivel. Sternnek meglehetősen széles körű filmográfiája van, többek között olyan alkotásokhoz köthető a neve, mint a Lego Batman - A film, A LEGO Ninjago-film, a Rontó Ralph, a Dr. Ken és a közelgő Apróláb. Rendezőként épp az utóbbi időben a Netflixen debütált Happy Anniversary című filmjével mutatkozott be.

Hirdetés

A Super Pets egy igencsak egyedülálló felállás a DC univerzumában, amely először 1962-ben tette tiszteletét a Szuperhősök Légiója állatokból összeállt változataként. A csapat soraiban olyan figurák kaptak helyet, mint a szuperkutya Krypto, a szupermacska Streaky, Bat-Cow, a gumimadár Flexi, valamint Aquaman csikóhala, Vihar.

Az eredeti jelentésben nem szerepel, hogy egész pontosan kiket köszönthetünk a fentiek közül vagy azokon túl a Super Pets animáció főhőseiként, ahogy egyelőre a premierdátumra sem derült fény, de Jared Stern közreműködésével bizonyára szórakoztató produkciónak nézünk elébe a DC rajzfilmes szegletéből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.